Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Frida Fahrman sparar och slänger trender

1 av 1

Dela på Pinterest
Trender förlängs många gånger från en årstid till en annan. Det du har i vårgarderoben kan även fungera i höst!

Stjärnbloggerskan Frida Fahrman gästade i går kväll Bella & Tyra Show här på Modettes redaktion. I programmet gav Frida svar på Bella och Tyras funderingar om vilka trendplagg som sparas eller slängs i höst. Modette var självklart på plats och tjuvlyssnade. Här är Fridas bästa tips:

LACKLEGGINGS – Spara! 

- Jag tror inte det är ett plagg som försvinner i höst. Alla har ännu inte riktigt vågat ta sig till dem. De som inte är supertrendiga och inte vågat kommer förstå grejen med att bära dem.

NITAR – Spara!

- Det går säkert att spara, men nej för mig!

AXELKEDJOR – Spara, men tänk om!

- Inte slänga, utan spara ett litet tag och använd på ett annat sätt! Bryt exempelvis av med något sötare.

DÖSKALLAR – Släng!

- Jag säger nej till alla döskallar förutom Alexander McQueens skullscarf som verkligen gjort en come back! Tyvärr har ingen budgetkedja lyckats med en kopia lika snygg som originalet, så inget annat än originalet för min del.

SPETS – Spara!

- Spara spetsen! Även vit spets kommer stanna kvar i höst.

LEOPARD – Spara!

- Det är en trend som varit och som kommer att stanna kvar. Tycker det är helt OK så länge man inte missbrukar och går all in. Gör sig bäst i något litet inslag!

FJÄDRAR – Spara, men tänk om!

- Fjädra gärna! Till höst syns de markant på kappor, axlar eller runt halsen i stället för på huvud och öron.