Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här shoppar Foki

1 av 1

Dela på Pinterest
Söt, detaljrik och prinsessaktig. Så kan bloggerskan Fokis originella klädstil beskrivas. Här får du ta del av hennes bästa shoppingtips!

I går kväll gästade den omåttligt populära bloggerskan Anchisa "Foki" Wallström Bella & Tyra Show här på Modettes redaktion. Vi var självklart på plats, och mycket snabba med att dra bloggerskan åt sidan för att diskutera shopping och asiatiskt mode. Ett ämne som ligger henne varmt om hjärtat.

- Jag tycker att asiatiska kläder har det där lilla extra! Mycket söta detaljer och rosetter. Har varit intresserad av att shoppa asiatiskt sedan jag var liten. Då kunde jag bara göra det någon enstaka gång om året, under mina resor Thailand. Numera är allt mycket lättare då det har dykt upp ett flertal bra nätbutiker inriktade på asiatiskt mode, berättar bloggerskan.

Vilka nätbutiker är då allra bäst? Här är Fokis tre favoriter:

1. Liz Lisa

- Liz Lisa är ett japanskt klädmärke som har mycket söta och prinsessaktiga kläder. Gillar speciellt deras klänningar som ofta har inslag av spets och blomdetaljer.

2. Me Jane

- Också ett japanskt klädmärke. Påminner lite om Liz Lisa, men har lite mer eleganta och stiliga kläder. Fortfarande väldigt mycket sött.

3. Melba

- Melba är en svensk nätbutik som säljer en hel del asiatiska kläder. Har alla möjliga plagg, både söta och coola. Den stickade tröjan med rosetter som jag har på mig idag kommer faktiskt därifrån!