Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Hur firar Frida Fahrman midsommar?

Bloggerska
1 av 2

Frida Fahrmans tankar inför midsommar

Kvinna
2 av 2

Frida Fahrman berättar om hennes tankar inför midsommar

Dela på Pinterest
Modette.se har frågat ut fyra välkända bloggare om vad de ska göra på midsommar - och vad de ska ha på sig. Först ut är Frida Fahrman!

Vad ska du göra på midsommar??

- Åh, jag vet inte riktigt! Planerna varierar från dag till dag. I går var det en resa till Skåne som gällde, nu lutar det mot Blekinge. Har alltså lite olika alternativ att välja mellan! Något jag är säker på är i alla fall att jag ska spendera midsommar tillsammans med min pojkvän.

Har du planerat vad du ska ha på dig?

- Det har jag faktiskt! Jag ska ha på mig en vit långklänning från H&M:s kollektion Fashion Against Aids. Väldigt boho-chic! Skorna skippar jag gärna, kommer förmodligen vara barfota. Planerar att ha håret i en liten twist. En frisyr jag brukar ha ganska ofta, och dessutom gjort en videoblogg om. Kommer dessutom fylla twisten med blommor. Gör att jag slipper kransen! Har inte bestämt vilka smycken jag ska bära än, känns lite överkurs. Blir nog mina vanliga ringar. Och en rad med myggbett!

Vad vill du ge för tips till de som inte hittat någon lämplig outfit? Vad är viktigt att tänka på?

- Satsa på en söt sommarklänning, gärna blommig. Den kan antingen vara lång eller kort. Båda varianterna går lika bra, men jag tror att det kan vara mer praktiskt med en kort klänning. Viktigt att tänka på är medtag av ombyte. Det kommer nämligen att börja regna, jag är helt säker på det! Lika bra att vara förberedd.

Här hittar du Frida Fahrmans blogg!