Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Modeveckan: Dasha och Klang

Veckans musa
1 av 10

Veckans musa

Veckans maximum
2 av 10

Veckans maximum

Veckans första sista minuten-tips
3 av 10

Veckans första sista minuten-tips

Veckans pråliga
4 av 10

Veckans pråliga

Veckans man
5 av 10

Veckans man

Veckans man
6 av 10

Veckans man

Veckans man
7 av 10

Veckans man

Veckans man
8 av 10

Veckans man

Veckans andra sista minuten-tips
9 av 10

Veckans andra sista minuten-tips

Veckans uppenbarelse
10 av 10

Veckans uppenbarelse

Dela på Pinterest
Modettes Karin Bylund har skärskådat den senaste veckans modeströmningar och pekat ut sina favoriter.

Veckans musa
MUSE. Jag börjar se det som min plikt att rapportera om alla editorials från magasinet Muse. Denna ska givetvis inte bli glömd. En av mina favoritmodeller, Magdalena Frackoviak med det söta ansiktet likt en kattunge, kastar merparten av sina kläder och visar upp en klädsam spets- och fjäderbonanza. Helt i vitt och med ett litet kors runt halsen för att förstärka oskuldsfullheten.

Veckans man
KLANG. Emil Klang är mannen och regissören bakom storslagna "The Weeks of Dasha". För er som gjort konststycket att missa allt kan jag berätta att är det en veckobaserad följetong om den modeintresserade konststudenten Dasha Romanova och hennes första år i Stockholm. Nya avsnitt i form av kortfilmer har kommit upp varje fredag klockan 10:00 under hela år 2010. Nu är så att jag - efter lite lirkande - lyckats få den här Klang att ha en speciell förhandsvisning av det allra sista avsnittet för oss. Det som egentligen skulle visats först imorgon. Spana in det här!

Veckans maximum
TOPSHOP. Topshop lanserade under måndagen sin lookbook för kommande vår och sommar, och blåste mig i samma sekund av stolen. Stylingen är inte av denna värld! Okej, jag ska inte ta i så jag spricker, men ändå. Grym är den. Innehåller fyra olika teman: "Snake Valley", "New Age Constellation", "Graduation" och "Swedish Summer". Den förstnämnda är min favorit och veckans absoluta peak.

Veckans pråliga
LAS VEGAS. Världens största Hennes & Mauritz har öppnat i Las Vegas. Flaggskeppsbutiken är belägen i The Forum i Caesars Palace och har en en försäljningsyta på hela 4 400 kvadratmeter. So Las Vegas style.

Veckans uppenbarelse
NOBILO. Jag är ju mycket för drömska bilder, det är ingen nyhet. Veckans mest drömska är fotograferad av Antony Nobilo. Vi bjuds på vackert ljus, ängar, blommor och en å. Synd bara att modellen bär ett par vedervärdiga cowboyboots rakt igenom hela bildreportaget. Barfota hade ju varit att föredra.

Veckans första sista minuten-tips
KLÄNNINGEN. Har du inte skaffat någon utstyrsel till årets sista och kanske viktigaste fest är det så dags nu. Inget annat än klänning kommer på tal om jag får bestämma. Mina tre favoriter kan inhandlas på Topshop Boutique (1 050 kronor), Dagmar (4 995 kronor) och Acne (1 995 kronor). Tips på fler trevliga - och aningen mer färgglada - varianter finnes här. Ytterligare ett gott tips är att ha lite extra utrymme över vid bysten på klänningen. Du kommer förstå varför när du läser vidare.

Veckans andra sista minuten-tips
BOMBNEDSLAG. Dagens första mail slog sannerligen ned som ett bombnedslag. Rubriken löd: "lagom till nyårsfesten lanserar Lindex Bombshell - den nya BH:n som utlovar två storlekar större byst sekunden du sätter den på dig". Okej. Klänningen är alltså fixad. Nu vet du vad du ska ha under. Eller något. Gott nytt år, gott Stureplansfolk!

VIDEO: Sista avsnittet av "The Weeks of Dasha" är lanserat. Här ser du det första.

I samarbete med:

http://nyheter24.se/modette/karinbylund/files/2010/09/Stureplan.jpg