Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Pre-Fall antar nya och gamla former

1 av 7

Lanvin Pre-Fall 2011.

2 av 7

Céline Pre-Fall 2011.

3 av 7

Alexander Wang Pre-Fall 2011.

4 av 7

Proenza Schouler Pre-Fall 2011.

5 av 7

Emilio Pucci Pre-Fall 2011.

6 av 7

Nina Ricci Pre-Fall 2011.

Pre-Fall 2011
7 av 7

Pre-Fall 2011

Dela på Pinterest
Se de senaste Pre-Fall 2011-kollektionerna på Modette.se.

Céline Pre-Fall 2011

"Urban och modern kamouflage". Så beskriver Phoebe Philos sin senaste kollektion. Precis som adjektiven beskriver är de asymmetriska blockformerna en ny aspekt på vad kamouflage kan innebära. Olika nyanser av japansk denim liksom övriga material var lappade för att skapa asymmetrisk geometri. Philo har återigen tagit minimalismen till en ny nivå.

Lanvin Pre-Fall 2011

Alber Elbaz undrar varför man sparar på finbesticken till gästerna. Varför helt enkelt inte vara uppklädd till vardags? För enligt Elbaz är vardagen aldrig tråkig. Nej, den är rent ut sagt vild.

Alexander Wang Pre-Fall 2011

Det är Alexander Wangs största Pre-Fall-kollektion någonsin, och onekligen en kommersiell sådan. Den bestod i princip enbart av hans klassiska signaturplagg, men med en mer mjuk och feminin känsla. Han menar att med denna kollektion visa för köparna vad kärnan med hans design är, för att senare under modeveckan fokusera mer på modet för catwalken.

Emilio Pucci Pre-Fall 2011

Pucci har övergått till att klä en mer vuxen och mogen kvinna i den senaste Pre-Fall-kollektionen. I vilket kjollängden har förlängts en smula och skräddarteknik har blivit alltmer relevant. Givetvis med mycket mönster och färger, dock med mer elegans är förut. Den bohemiska känslan är därmed bevarad.

Nina Ricci Pre-Fall 2011

Det var väl egentligen ganska bra att Olivier Theyskens ersattes av Peter Copping för några år sedan. Då har ju Theyskens möjlighet att utveckla sin briljanta design samtidigt som Nina Ricci står stilla på samma, konservativa plats. Möjligtvis med fler rosa inslag då färgen är Coppings absoluta favorit.

Proenza Schouler Pre-Fall 2011

Jack McCollough och Lazaro Hernandez visar en kontrastrik kollektion, fylld av skickligt mixade mönster, med en benämning "pyjamas klädsel". Nya tekniker, som inte har setts hos Proenza Schouler förut, såsom stickat i inkamönster, liksom metoder som användes på 20-talet användes för att sy diagonala sömmar. Det hela har resulterat i en kollektion som bibehåller märkets signifikanta skolflicka-prägel men som ändå utforskar nya banor. Det sistnämnda är inte likt Pre-Fall, men gör oss mer införstådda i varför man ska behålla denna mellankollektion.