Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

De tio bästa modeapparna

Modette har listat marknadens tio bästa "modeappar".
1 av 2

Modette har listat marknadens tio bästa "modeappar".

2 av 2

Dela på Pinterest
Marknaden svämmar över av modeappar. Modette.se har listat de tio bästa - som är gratis!

Style.com
En App som levererar mode - och festnyheter på nätet. Du kan se bilder och filmer från modeveckorna i New York eller Paris, du får även förslag på bloggar att lägga till i dina favoriter.

TrendStop/Trendtracker
För dig som vill ha ständig uppdatering om vad som händer i modebranschen - allt från nyheteroch videos till rapporter från catwalken finns att spana in.

Chic-flöde
Här kan du ta del av outfitbilder från LookBook, The Sartorialist och Face Hunter - perfekt när inspirationen tryter.

iShoe
En App som innehåller över 50 000 par skor från i stort sett alla märken, du får en detaljerad beskrivning av färg, kvalitet och material. Välj mellan att bläddra igenom bilderna eller skriv in vad du letar efter i sökfältet, Appen visar då om skorna finns tillgängliga och länkar dig i så fall direkt till återförsäljaren.

Net-a-porter
Här hittar du märkeskläder till ett lågt pris, Appen gör det möjligt att köpa kläderna direkt i mobilen. Du kan även skriva en önskelista att dela med dina vänner eller läsa de senaste modenyheterna.

Chanel
Den här Appen samlar allt från modehuset Chanel. Du får bland annat tillgång till videos, catwalkbilder och nyheter. Appen ger dig även en smygtitt bakom kulisserna och håller dig uppdaterad med butikernas utbud.

Gucci
Ytterligare ett modehus att följa var du än befinner dig. Appen ger dig möjlighet att se exklusiva intervjuer, modevisningar, kollektioner och nyheter. Appen listar även vilka butiker som finns att besöka och är du på partyhumör - besök någon av de "Gucci-godkända" barerna, klubbarna eller restaurangerna.

Glamour - Beställ en Stylist
Om du har svårt att bestämma dig för vad du ska ha på dig är det här den perfekta Appen! Här kan du nämligen bläddra igenom profiler till olika stylister och välja en som passar dig bäst. Ladda upp en outfitbild eller ställ en fråga och få svar inom 15 minuter.

iBags
Här kan du bläddra igenom bilder på mer än 20 000 olika väskor och om du vet vad du är ute efter finns ett sökfält där du kan välja att söka efter färg, modell eller designer.

H&M
Så sent som i augusti förra året släppte H&M sitt bidrag till Appstores sortiment. Appen levererar bilder på kedjans senaste kollektioner, men det är också det enda.