Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

MODEVECKAN: Cravitz och Chantal

1 av 7

Veckans rockdotter: Zoe Cravitz

2 av 7

Veckans skor: Jeffrey Campbell

3 av 7

Veckans förälskelse: Kling

4 av 7

Veckans smycken: Cornelia

5 av 7

Veckans editorial: Chantal

6 av 7

Veckans outfit: Päls

7 av 7

Veckans man: Mister Mohr

Dela på Pinterest
Modettes Karin Bylund har skärskådat den senaste veckans modeströmningar.

Veckans editorial
CHANTAL. En av veckans många och fina editorials som poppat upp. Modellen som frontar heter Chantal (mitt favoritnamn tills jag för en månad sedan läste att det var mest förekommande i amerikanska white trash-områden) och bohemian chic-kläderna hon bär är definitivt något att hänga i julgran. Se alla bilder här.

Veckans rockdotter
CRAVITZ. Lenny Cravitz välskapta dotter Zoe frontar klädmärket Elevens nya kampanj. Snygg som få, det är vad hon är. I birollerna ser vi en cool hund och en mindre cool pojkspoling.

Veckans man
MISTER MOHR. Min kollega Josefin har än en gång lett mig in på svår, okänd modemark som ger mig kalla kårar. Den här gången handlar det om Patrick Mohrs visning som gick av stapeln i torsdags under Berlins pågående modevecka. Mannen och designern bakom detta spektakel har alltså förfulat och klistrat ihop sina modellers läppar. Bisarra saker händer i Berlin.

Veckans förälskelse
KLING. Klings kollektion för H&M, igen. Jag blev väl inte direkt eld och lågor när jag först läste om den, det ska inte stickas under stolen, men när jag i onsdags traskade till kedjans showroom för att personligen få klämma på delarna föll jag givetvis pladask. Materialen är absolut klanderfria och priserna på chocklåg nivå. De här två prylarna är mina favoriter: ett halsband i koppar för 199 kronor och en vit läderväska för 399 kronor. Funderar på att ta ledigt och åka till H&M i Kista centrum med kaffetermos och övrig utrustning samma morgon som lanseringen sker, för att öka chanserna att få det jag vill ha

Veckans smycken
CORNELIA. Fler fina smycken i kopparlikt material. Efter att ha intervjuat Cornelia i samband med förra veckans ELLE-gala föll jag pladask (igen) för hennes verk. Kan vara de finaste, coolaste och mest unika smycken jag någonsin skådat.

Veckans skor
JEFFREY. Jeffrey Campbell-skorna i modellen "Lita" har varit mångas favoriter sedan de lanserades för en tid sedan. Synd bara att flesta har snöat in sig på de svarta varianterna. De är ju inte på långa vägar lika snygga som dessa, som spanades på min andra kollega Therese fötter i torsdags.

Veckans outfit
HELLS. Min tredje fuskpäls alternatigt teddyjacka är på. Målet med den är att aldrig någonsin tappa bort den på Hells Kitchen. Gjorde det nämligen misstaget med mina första två. Vad är oddsen? Hur som helst, skapelsen inhandlades på Beyond Retro. Halsbandet kommer lite otippat från Lindex.

VIDEO: Eleven-plåtning med Zoe Cravitz

Eleven Paris Spring/Summer 11 from eleven paris on Vimeo.

I samarbete med:

http://nyheter24.se/modette/karinbylund/files/2010/09/Stureplan.jpg