Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

BLOGGPANELEN: Elin Klings kollektion för H&M

Kavaj, 699 kronor.
1 av 12

Kavaj, 699 kronor.

Klänning, 799 kronor.
2 av 12

Klänning, 799 kronor.

Topp, 99 kronor.
3 av 12

Topp, 99 kronor.

Halsband, 199 kronor.
4 av 12

Halsband, 199 kronor.

Shorts, 799 kronor.
5 av 12

Shorts, 799 kronor.

Klänning, 349 kronor.
6 av 12

Klänning, 349 kronor.

Kavaj, 1 499 kronor.
7 av 12

Kavaj, 1 499 kronor.

Karin Isabel, Filippa Smeds och Emma Watson.
8 av 12

Karin Isabel, Filippa Smeds och Emma Watson.

Byxor, 399 kronor.
9 av 12

Byxor, 399 kronor.

Byxor, 399 kronor.
10 av 12

Byxor, 399 kronor.

Väska, 399 kronor.
11 av 12

Väska, 399 kronor.

Klänning, 499 kronor.
12 av 12

Klänning, 499 kronor.

Dela på Pinterest
I veckans bloggpanel diskuteras det omtalade samarbetet H&M-Eling Kling.

Veckans bloggpanel består av Emma Watson, Filippa Smeds och Karin Isabel. Modette.se har frågat ut samtliga om deras åsikter kring H&M:s samarbete med Sveriges största modebloggerska Eling Kling.

Vad tycker ni om samarbetet?

Filippa: Jag tycker att det är kul, Elin känns klockren för ett sådant samarbete.

Karin Isabel: Utan att ha sett kollektionen i verkligheten eller fått klämma på några av plaggen så ser jag väldigt positivt på kollektionen och samarbetet. Det är en glad överraskning, då stilen på kläderna verkligen passar mig. Samarbetet har redan blivit en succé och kläderna har inte ens kommit ut i butik, så jag tror verkligen på detta. Jag hoppas på bra kvalitet och fina material, Lanvins kollektion för H&M var en stor besvikelse för mig på just de områdena.

Emma: Jag tycker att det är jättekul och jättecoolt! Elin Kling är duktig på alla sätt och vis och förtjänar detta - och gör det grymt.

Tror ni att vi kommer få se liknande samarbeten i framtiden? Vem står i så fall på tur?

Karin Isabel: Svårt att säga, Elin Kling är en nog en ganska säker samarbetspartner men finns det någon som skulle funka lika bra? De hade säkert kunnat hitta någon att göra ett liknande samarbete med, men om jag tror att det är vad vi kommer att få se mer av är jag inte säker på. Jag tror inte på att det är något dem kommer att fortsätta med gång efter gång, jag själv hoppas på varierande samarbeten mellan toppdesigners och yngre, nya modestjärnskott. Av ren chansning, kanske egentligen mer mitt egna önskemål, så tror jag att vi i framtiden kommer att få se något i samarbete med en svensk designer.

Emma: Det är så himla svårt att säga. Det finns många duktiga inom mode som både är upptäckta och oupptäckta. Men jag tror definitivt att det kommer hända igen, men när och vem som får chansen kan jag omöjligt säga.

Filippa: Ja, det kommer vi nog. Jag tror ingen kan ta den platsen just nu men kanske Columbine Smille om ett par år?

Vad tycker ni om kollektionen?

Emma: Jag tycker att det är en fin kollektion med mycket ljusa plagg, det gillas! Men många av plaggen är inga jag skulle bära.

Karin Isabel: Jag tycker om att kollektionen speglar väldigt mycket av Elin Klings personliga stil och att designen på plaggen är enkel, vilket gör att kläderna passar de flesta både smak- och stilmässigt. För min del är jag överförtjust i hela kollektionen, som gjord för mig.

Filippa: Jättefin och fantastiska material, var i H&M:s showroom och kände lite på plaggen för ett par veckor sen.

Har ni något favoritplagg?

Filippa: Den långa mönstrade klänningen är snyggast. Slitsen gör halva klänningen!

Emma: Jag gillar den persikofärgade klänningen med den guldiga dragkedjan i ryggen. Otroligt snyggt. Skinnjackan är också en favorit.

Karin Isabel: Något som jag verkligen spanat in är kuvertväskan och de fantastiska klänningarna förstås.

Kommer ni att hänga på låset när kollektionen släpps?

Emma: Hade kollektionen släppts där jag bor hade jag åtminstone kikat om någonting fanns kvar. Jag har heller inget plagg som jag känner att detta-måste-jag-verkligen-ha.

Filippa: Nej, fast att det är en fin kollektion så är det tyvärr inte min stil!

Karin Isabel: Tyvärr går jag i skolan när kollektionen släpps, fast jag vet inte om det gör någon skillnad egentligen. Jag brukar nämligen inte vara den som slänger mig över de nya kollektionerna, jag vill gå och titta i lugn o ro och inte hetsköpa något bara för att. Så nej, det kommer jag inte, men så fort jag får chansen kommer jag att kika in i en av H&M-butikerna och hålla tummarna för att något finns kvar till mig också.