Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så klär sig Sania Claus i sommar

Vilka trender satsar Sania på i sommar?
1 av 8

Vilka trender satsar Sania på i sommar?

2 av 8

Vi har svaret!

Hur ser hennes perfekta sommaroutfit ut?
3 av 8

Hur ser hennes perfekta sommaroutfit ut?

4 av 8

"Helt underbart att ballerinan är trendig."

Byxor från BikBok.
5 av 8

Byxor från BikBok.

Jeans som Rumi Neely.
6 av 8

Jeans som Rumi Neely.

Skor från Zara.
7 av 8

Skor från Zara.

Chloé S/S 2011.
8 av 8

Chloé S/S 2011.

Dela på Pinterest
Modette har frågat ut ett gäng modetjejer om hur deras sommar ska se ut i outfitväg. Dagens bloggare att ge oss svar är Sania Claus!

Vilka trender satsar du på i sommar?

- Vida byxan, älskar silhuetten! De får gärna vara lite extra långa så de täcker skorna, för då ser jag längre ut. Vill skaffa mig ett par jeans som är riktigt vida nertill men tighta upptill. Har redan ett sådana från BikBok som är lite allmänt utsvängda och jättesköna. I beige. Skulle gärna ha ett par i svart också!

- Vitt från topp till tå. Precis som det är spännande att blanda olika svarta material tycker jag det kan vara riktigt intressant att göra samma sak med den vita ”färgen”.

- Färgblock är den härligaste trenden på länge. Man blir så glad av färg, och jag älskar kombinationerna chockrosa med orange, blått med grönt, gult med grönt och chockrosa med vitt. Det fina med just färgblock är att man kan klä sig i färg och vara minimalistisk samtidigt. Ger en bra balans.

- Puderrosa romantiska toner. Min absoluta favoritfärg är puderrosa, och alla toner runtomkring, så det är helt underbart att ballerinan är trendig och att det finns så stort utbud av plagg som går i det temat. Tänker mig Chloé våren och sommaren 2011.

- Spetsiga klackar utan platå. Så otroligt feminint och snyggt!

Hur ser den perfekta sommaroutfiten ut?

- Ett par tunna, ljusa och lätt vida byxor tillsammans med svarta, spetsiga och skyhöga klackar utan platå. En lite oversize armlös blus upptill, som sträcker sig till ungefär mitten på låren, i någon vit nyans. Knallrosa läppar plus naglar på det. Yum!

Någon speciell stilförebild när det kommer till somriga outfits?

- Ingen särskilt, blir alltid en mix av flera olika!

Här hittar du Sania Claus blogg.