Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vintagemall i samarbete med Getty Images

Dela på Pinterest
Den 17-20 November slår kostym- och rekvisitaleverantören Moviemall upp portarna till "Vintagemall" i samarbete med Getty Images.

Moviemall har sedan 2004 producerat och levererat kostym och rekvisita till diverse produktioner och nu kommer kostymförrådet till försäljning för allmänheten. Nära 75 000 plagg som tidigare använts i ett flertal filmproduktioner, musikvideos och reklamfilmer kommer att finnas till utförsäljning och på lager finns runt 1000 par skor, 200 kostymer,  400 bröllopsklänningar samt scenkläder burna av kända ansikten som Nina Persson och Titiyo. Getty Images kommer även att finnas på plats med fotoutställningen "Real Scandinavia" som skildrar olika upplevelser i livet tagna av skilda skandinaviska fotografer.  Av utvalda plagg som säljs kommer hela summan att gå till Stadsmissionens välgörenhetsprojekt "Hemlösa barn", likväl som hela vinsten från fotoutställningen. Obligatoriskt för besökare är köp av klädhängare och påse för minst fem kronor som går direkt till samma insamling.

Vintagemall håller till i Tvålpalatset på Drottninggatan 81.


Torsdag 17 November kl 11-20

Fredag 18 November kl 08-20

Fredag 19 November 09-18

Lördag 20 November kl 09-18

Söndag 20 November kl 09-18


Text: Fanny sandh