Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Beckhams son i modelldebut med Burberry

1 av 2

2 av 2

Dela på Pinterest
NYHET. En pappa som är fotbollsproffs och en mamma som är en modekvinna i högsta grad. Nu debuterar han som modell för inga mindre än Burberry.

Romeo Beckham har gjort sin modelldebut i den nya Burberry kampanjen. Han är endast tio år och son till David och Victoria Beckham. Under våren / sommaren 2013 syns han i kampanjen tillsammans med Burberrys favoriter Edie Campbell och Cara Delevingne.
Andra modeller som också visas i kampanjen är Charlotte Wiggins, Alex Dunstan, Charlie Frankrike och Max Rendell - men enligt Burberrys kreativa chef Christopher Bailey, var det Beckham pojken som "var en glädje att arbeta med och som verkligen stal showen".

"Säsongens kampanj lyser med den smittsamma energin av en fantastisk ung och ny familj samt den gamla Burberry familjen", säger Bailey. "Vi hade så kul när vi plåta kampanjen och jag tror att det kommer synas på bilderna, som verkligen återspeglar den optimistiska andan av kollektionen."
Plåtat av Mario Testino, kampanjen har en blandning av Burberry Prorsum, Burberry London och Burberry Brit kläder - med fokus på varumärkets ikoniska trenchcoat och kulturarvs ytterkläder. 


David och Victoria Beckham har tre söner - Brooklyn, 13, Romeo, 10, och Cruz, 7 - liksom dottern Harper, som föddes i juli 2011.