Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mary-Kate och Ashley Olsen designar för Bik Bok

Dela på Pinterest
Designsamarbetena fortsätter att vara i hetluften. Den här gången är det stilikonerna Mary-Kate och Ashley Olsen som släpper tre kollektioner för Bik Bok.

Nu presenterar Bik Bok ett designsamarbete med stilikonerna Mary-Kate Olsen och Ashley Olsen inför hösten 2013.

Under hösten 2013 kommer det att släppas tre kollektioner. Kollektionerna baseras på Mary-Kate och Ashleys syn på och inspiration från de rådande trenderna, med den Skandinaviska "It-tjejen" som förebild.

- Mary-Kate och Ashley har länge varit starka stilikoner samt en inspirationskälla för modemedvetna tjejer och för oss här på Bik Bok. De är duktiga designers som nyligen vann den prestigefyllda utmärkelsen "CFDA Womenswear designer of the year award" för deras märke The Row. Samarbetet med Mary-Kate och Ashley har varit en sann glädje och vi är väldigt entusiastiska över våra kollektioner. Vi ser verkligen fram emot lanseringen och att äntligen kunna se slutresultatet i våra butiker. Jag är övertygad om att våra kunder kommer att älska kollektionerna, säger Martin Lien, marknadsdirektör på Bik Bok.

Än så länge har vi inte fått se någon tjuvkik på kollektionerna, men vi håller er så klart uppdaterade!