Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Möt Next in Fashions andra finalist

Elin Engström går direkt till final i Next in Fashion.
1 av 8

Elin Engström går direkt till final i Next in Fashion.

Här matchas nagellack med kransen.
2 av 8

Här matchas nagellack med kransen.

Och blombuketten likaså. Genomtänkt!
3 av 8

Och blombuketten likaså. Genomtänkt!

Här är skorna från Ecco som skulle matchas i utmaningen!
4 av 8

Här är skorna från Ecco som skulle matchas i utmaningen!

Här bär Elin skorna från Ecco.
5 av 8

Här bär Elin skorna från Ecco.

Comfort möter Fashion.
6 av 8

Comfort möter Fashion.

En annan snygg outfit från Elins blogg på Next in Fashion.
7 av 8

En annan snygg outfit från Elins blogg på Next in Fashion.

Snygg i gyllene skor!
8 av 8

Snygg i gyllene skor!

Dela på Pinterest
Finalist nummer två är utsedd i Next in Fashion. Hon heter Elin Engström och blev Naim Josefis favorit i utmaningen "Comfort möter Fashion". Här lär vi känna henne lite bättre.

Den andra utmaningen på Next in Fashion gick ut på att matcha ett par skor från Ecco. Comfort möter Fashion. Veckans domare var Project Runway-vinnaren och designern Naim Josefi. Efter många fina bidrag lade han sin röst på Elin Engström som därmed går direkt till den stora finalen som äger rum i juni.


Först och främst - stort grattis till finalplatsen! Hur känns det?

– Det känns helt fantastiskt! Jag kan inte riktigt beskriva känslan jag kände när jag hörde att jag gått vidare till final. Helt obeskrivligt! Jag har nog aldrig varit så lycklig som nu!

Kan du berätta lite om dig själv?

– Mitt namn är Elin Engström. Jag är 21 år och bor tillsammans med min pojkvän i Västerås. Jag älskar att ta bilder, har ett helt rum fullt av kläder och är en passionerad bloggare utifrån och in. Jag älskar att besöka romantiska platser, resa utomlands och bo på vackra hotell. Jag kör gärna motorcykel under somrarna och har en förkärlek till modetidningar och allt som glittrar, haha. 

Hur skulle du beskriva din stil?

– Min personliga stil är väldigt feminin och festlig. Jag älskar vackra aftonklänningar som jag även gärna bär till vardags och vill inspirera folk till att bära det allra finaste man har i sin garderob. Då jag sedan en tid tillbaka även är ambassadör för Make Up Store och deras produkter så handlar min stil även mycket om att uttrycka sig genom hår och smink. Att helt enkelt klä upp sig och känna sig vacker oavsett om man ska till jobbet eller festen. 

Vad är din relation till mode?

– Mode för mig är att kombinera vackra plagg och föremål med sin egen personlighet och göra det till en del av sig själv. Att kombinera rätt saker till rätt omgivning och med rätt stämning. Mode är till för att utvecklas och utforskas och kan många gånger hjälpa en att hitta sig själv såväl som den man önskar sig vara. Allt handlar bara om inspiration och kreativitet. 

Om du skulle få välja ett yrke inom modebranschen, vilket skulle det vara och varför?

– Att få medverka på de stora internationella modeveckorna har alltid varit en stor dröm för mig och att få åka dit och representera mig själv som bloggare vore verkligen helt fantastiskt. Om jag skulle få möjligheten att blogga på heltid skulle det vara något som passar mig perfekt då bloggen redan är en stor del av mitt liv. Att få visa min kreativitet och passion och sedan låta spännande samarbeten komma utifrån det. Resa, modella och kanske även en dag få skapa sitt eget varumärke. 

Vad har du för förväntningar på ditt deltagande i Next in Fashion?

– Jag är helt överlycklig över att bara ha kommit till final men självklart hoppas jag ju att detta ska medföra en större uppmärksamhet till min blogg och mitt arbete. Min blogg är mitt sätt att uttrycka mig på och visa min kärlek till det som jag älskar att göra allra mest så jag ser även denna tävling som en möjlighet att utvecklas, att växa som person och att få njuta av att göra det jag brinner för allra mest.

Om du skulle vinna hela tävlingen - vad skulle det betyda för dig?

– Att vinna tävlingen skulle verkligen vara att låta min allra största dröm gå i uppfyllelse. Det är det här som jag har kämpat för att få göra under alla dessa år och att få förverkliga en sån stor del av sig själv skulle verkligen ses som en stor framgång. Inte bara för bloggen utan också för mig själv. Att få göra det jag älskar att göra, att bli inspirerad och få möjligheten att inspirera andra men kanske allra mest att få visa att man aldrig ska ge upp för sina drömmar. Utan dem skulle jag aldrig vara där jag är idag!


Läs Elins blogg på Next in Fashion!