Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Elin Kling och Karl Lindman skapar en kollektion ihop – Totême

1 av 2

2 av 2

Dela på Pinterest
Elin Kling släpper sin första klädkollektion med fästmannen Karl Lindman där kläderna inspireras av en "europeisk semester", sportlyx och 70-tals elegans.

Totême är parets nya klädmärke där fokuset är fritidslyx. Den första kollektionen kommer att bestå av 18 plagg där vi kommer att få se lyxstickade klänningar, en mix av sofistikerade och sportiga polotröjor, lyxiga linnebyxor och toppar men även en del accessoarer.

Elin säger också att kollektionen är en stor utmaning till hennes egen stil. Totême är baserat på en avslappnad lyxig, chic stil som tillför en kvinnas fritid. Tillsammans med fästmannen Kalle har de byggt upp något som känns både relevant och smart till den moderna kvinnan. 

Kollektionen släppts i maj 2014 och kommer att säljas på bl.a Net-a-porter och The Line samt på The Apartment i New York och Nathalie Schuterman i Stockholm.