Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

8 skäl till varför vintagefynd överträffar en partner i höst

1 av 1

Dela på Pinterest
Ingen tvekan om att det är mysigt att ha någon som rår om dig​ nu när höstmörkret faller. Någon vid din sida när du går på stan – någon att längta och tråna efter. Och så det där pirret i magen så klart!

Dags att tänka om! Vi har listat varför du borde dissa den där snubben eller snubban och ha en romans med ett vintageplagg istället.

1. Du är den enda

Blir du passionerat förälskad i ett par vintageskor så vet du att du aldrig behöver dela dem med någon. Varför inte dejta de här till exempel?


2. Vet hur du vill vidröras

Flörtar du med en blus likt den här kan den erbjuda en skönare beröring mot kroppen än en människas hand.

3. Går bra ihop med andra

Du behöver inte vara nervös när du presenterar den här scarfen för de andra plaggen i din garderob – de kommer att älska varandra!

4. Du har hittat någon som är unik

Ingen förebrår dig för att falla handlöst för den här unika charmören. Det finns ingenting tråkigt över honom.


5. Alltid trogen

Den här handväskan kommer garanterat inte att vänsterprassla utan är bara din så länge du vill.

6. Alla tjejer står på rad

Lyckas du fånga den här klänningen kommer du att göra alla andra svarta utav avund.

7. På dina villkor

De här pumpsen kommer inte att tjura för att de bara duger när du är ute och festar och aldrig får bli en del av din vardag. I det här förhållandet är det du som bestämmer!

8. Dejta hur länge du vill

Om du mot all förmodan skulle känna efter ett par dejter att du och ett plagg inte funkar ihop så blir det ett cleant break-up när du säljer den vidare på Blocket Mode. Gå in på Blocket Mode och börja dejta nya, heta vintagekläder redan i dag!

Bilder: [Källa] [Källa]