Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är ringen vi bara måste ha nu – både viktig och snygg!

1 av 3

Tutt-ring – Dagmar x tittis
2 av 3

Tutt-ring – Dagmar x tittis

3 av 3

Dela på Pinterest
Designduon Linde och Carlefalk har tillsammans med modejätten House of Dagmar skapat en tuttring där hela summan går till bröstcancer forskningen.

Ida Linde och Edith Carlefalk går sista året på textilhögskolan och fick inför rosa bandets 10 års jubileum möjligheten att göra en textil tolkning av någon av cancerfondens samarbeten, dem valde då att tolka Dagmars samarbete då det tilltalade tjejerna mest.

Dagmar har nu tillsammans med designduon Linde och Carlefalk designat en tuttring för att stödja rosa bandets kampanj och samtidigt visa sitt stöd till alla drabbade.

Man får själv välja om man vill köpa en ring för 50 kronor, 100 kronor, 200 kronor alternativt 500 kronor där hela summan går till bröstcancer forskningen. Ringen är gjord av plexiglas och finns att köpa i butik och online – vi på Modette tycker detta är ett väldigt fint intiativ och kommer definitivt att införskaffa oss varsin ring. Gör det ni med, ni hittar dem här! Se bildspelet ovan för att se hur ringen ser ut.

Följ Modette på Facebook!

Bildkälla Tufta för tuttar House of Dagmar