Mest läst

Så klär du dig snyggt i snökaoset – 5 outfits du bara måste ha i vinter

Bild: Unsplash. Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Här listar vi fem stycken outfits för veckans alla tillfällen, allt från kvällspromenaden till lördagsutgången.En grå, mysig tröja från Bubbleroom och ett par blåa jeans från BikBok, matchat med en varm kappa, ett par boots, en stilren väska och ett snyggt armband. I denna outfit kommer du vara varm både när du kommer till jobbet och när du går därifrån.När det är kallt och snöigt är varma och stabila skor ett måste på shoppingrundan. En enkel men varm klänning, en dressad kappa, en grå mössa, en liten väska och en snyggt halsband från Zalando och du är good to go!


En enkel men varm outfit i form av svarta jeans, en vit tröja och ett par stabila stövletter. Dra på dig pälsjackan, ett par snygga örhängen och en värmande mössa och du är redo att gå till en AW var som helst. Från jobb till vardagslyx på några minuter!


Klart man kan ha på sig klänning en utekväll trots att det är kallt ute. Matcha klänningen från Rebecca Stella med en varm och mysig kappa, ett par höga stövlar, glittriga örhängen och ett par fina handskar. Du kommer vara både snyggast och varmast när du kommer fram till festen!


Hur mysigt är det inte att ta en frisk promenad en gnistrande vinterkväll? Dra på dig ett par bekväma och snygga kängor, träningstights, en långärmad tröja, en varm och fräsch jacka och till sist ett par fina tumvantar. Klart man kan vara både snygg och varm samtidigt!


Vill du ha mer modeinspo? Kolla in det här:

Så fixar du looken i vinter – 8 outfits som gör dig snyggast på festen

Sju outfits för veckans alla dagar – så håller du stilen i vinter

24 superheta klänningar till vinterns alla fester


Gilla Modette på Facebook

Det här är en redaktionell artikel, som innehåller länkar från vår partner Tradedoubler.