Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Stilkollen: Zoe Kravitz

Dela på Pinterest
Lenny Kravitz coola kid har fattat det här med stil.

Det här är Zoe

Zoë Isabella Kravitz, 22 år, är dotter till rockern Lenny Kravitz och skådisen Lisa Bonet. Zoe är skådespelare och har spelat mot bland andra Jodie Foster i filmen "The brave one". Du har förmodligen även sett henne i Jay Z:s video "I know".

Där hänger hon

Om hon inte sitter med benen i kors på front row eller syns, hörs och finns på någon kändistät benefit så hänger hon förmodligen på stan eller på ett fik med sin snygga farsa. Om hon inte shoppar med den föredetta Cospy-skådisen till mamma.

Hennes stil

Hennes långa svall är long gone och kvar blev en kort något androgyn frisyr. Hennes stilikoner är Carrie Bradshaw i "Sex in the city" och Jimi Hendrix. Det sammanfattar väldigt tydligt hennes genuina stil. Damigt, rockigt och boho-chict. Hon tar alla sköna stilar och gör de till sina egna.

De visningarna går hon på

Chanel, Matthew Williamson, Victoria Secrets, Mark Jacobs, Dior, Jean-Paul Gaultier och Erin Fetherston. Och du kan ALLTID räkna med henne på de olika städernas Fashion Week.

De här skandalerna har hon varit involverad i

Lilla söta snutteplutt-Zoe. Inte mycket snaskigt här inte. Det galnaste hon gjort är att dricka alkohol fastän hon inte hade åldern inne. Och bilderna hamnade självklart på internet.

De hänger hon med

Förra året var hon tillsammans med Ben Foster men hon har även dejtat musikern Andrew VanWyngarden från MGMT. Hon ses på premiärer med Mischa Barton men även ganska ofta pappa Lenny.

Zoe till Barack Obamba:

Skrivet av: