Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så mycket kostar Isabella Löwengrips populäraste outfits

Dela på Pinterest
Undrar du hur mycket det kostar att klä sig som en bloggare? Vi räknar ut kostnaden för tre av Isabella "Blondinbella" Löwengrips mest gillade outfits!

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har gjort en modemässig helomvändning under de senaste åren. Hennes drömmiga walk in closet är ett bevis på detta. Blondinbella har uppgraderat sin garderob rejält, bland annat med trendväskan Faye från Chloé och ett hembesök från designern Lilli Jahilo

Vi har gått igenom några utav Isabellas senaste outfits och en sak är säker, Blondinbella har gått från budget till lyx och vi fullkomligt älskar hennes mix av svenska och internationella designers.

Isabella i känning från Lilli Jahilo på Polarpriset 2017 (bild 1) och med it-väskan Chloé Faye Bag (bild 2).

Bild: Instagram

Den som vill haka på Isabella får se till att lägga pengarna på hög, för en väskbudget på 14 000 är det långt ifrån alla som har.

Så hur mycket kostar det egentligen att klä sig som Blondinbella? Vi har räknat ut kostnaden för några utav Isabellas mest gillade outfitbilder och såhär blev resultatet: 

Klänning från FWSS, ca 2899 kronor. Skor från Stinaa J, ca 3999 kronor. Väska från Chanel, ca 30 000 kronor.

Totalsumma: Ca 36 900 kronor


Jumpsuit från Teotoki, ca 4900 kronor. Skor från Henry Kole, ca 1695. 

Totalsumma: Ca 6595


Klänning från Zadig&Voltaire;, ca 2500 kronor. Skor från Henry Kole, ca 1300 kronor. Chloé Faye Bag ca 14 495 kronor. 

Totalsumma: Ca 18 295

Summering: Det är dyrt att klä sig som en bloggare, dessa tre outfits kommer upp i en totalsumma runt 62 000 kronor, men drömma kan en ju alltid göra! 

Bildkälla: Instagram

Mer:

Här här sjuka summan Blondinbella betalar för att behålla villan