Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Joel Kinnaman lanserar klockmärke – se modellerna här

Dela på Pinterest
Hunken Joel Kinnaman är ansiktet utåt för det nya klockmärket Carl Edmond – som kommer släpps i Sverige om två veckor.

Hunken och skådespelaren Joel Kinnaman är inte bara aktuell inom filmvärlden, nu är han även ansiktet utåt för ett nytt svenskt klockmärke – Carl Edmond.


Carl Edmond är ett helt nytt klockmärke, grundat av Ali Nouri, som ska vara en stilren kombination av schweizisk design och svensk minimalism. Joel Kinnaman är ambassadör för märket och menar att varumärket representerar hur han själv lever sitt liv.  


– Det som tilltalade mig var den klassiska designen och djärvheten i varumärket. Carl Edmonds budskap är ”Be bold. Be you.” Och det är precis hur jag lever mitt liv och jag är hedrad av att få representera varumärket, säger Joel Kinnaman.


Klockorna kommer säljas över hela världen och släpps 22 september. I Sverige kommer klockarna säljas på både Åhlens, Klockmaster och Stjärnurmakarna – och priset kommer ligga strax över 2 000 kronor.

Se modellerna i spelaren ovan!

Mer:

Joel Kinnaman och Cleo Wattenström – snyggaste paret i Hollywood

Gilla Modette på Facebook!