Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

7 lårhöga stövlar under tusenlappen – perfekt till hösten

Dela på Pinterest
Uppdatera garderoben med ett par over knee-boots. De är trendigt kaxiga och sätter benen i fokus. Här är 11 par vi bara måste ha.

Det här är en artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.

1. Stövlar från Ellos

Over-knee boots från Ellos för 419 kronor

Med ett åtdragbart skaft kommer de här skorna passa perfekt. Det är alltså ett litet snöre högst upp som du kan dra i. Ingen mera tejp på insidan av skaftet! 

Just de här stövlarna kommer från Ellos och finns att klicka hem för 419 kronor. De är dessutom nedsatta med 30 procent.

2. Tight Over Knee från NA-KD

Over-knee highs från NA-KD

Lite spetsigare tå och tunna klackar – ett måste i garderoben. De här sitter extra bra och halkar inte ner, eftersom de är mer åtsittande. 

Klackarna finns att klicka hem från NA-KD för 599 kronor. Matchas snyggt med en oversize t-shirt till exempel!

3. Over Knee från River Island

Over Knee från River Island för 1 049 kronor

De här är lite slätare och har en större klack. Lite saftigare prislapp, men helt klart värt det. Skorna kommer från River Island och blir dina för 1 049 kronor. Kolla in dem här.

4. Kamouflage från NA-KD

Over Knee från NA-KD med mönster för 699 kronor

Ingen kommer att se vilka skor du har på dig – det är ju kamouflage liksom. Skämt åsido, de här grymt snygga skorna som du hittar hos NA-KD blir dina för 699 kronor. Piffar upp vilken outfit som helst.

5. Boots från Tamaris

Boots från Tamaris för 999 kronor

De här skorna, som finns att klicka hem från Boozt, har en lite högre sula och en tjockare klack.

Perfekt för den som blir trött i fossingarna... för visst är det lite jobbigt att ha stilettklackar en hel kväll? De blir dina för precis under tusenlappen. Kolla in dem här.

6. Rosa från River Island

Ljusrosa stövlar från River Island för 1 049 kronor

Sammet är inte bara snyggt på kläder och inredning – det är minst lika snyggt i skoväg. Här är ett par ljusrosa over knees från River Island. Finns att klicka hem för 1 049 kronor här.

7. Boots utan klack från Mango

Skor från Mango för 599 kronor

De här skorna blir dina för bara 599 kronor hos Boozt. Skorna är utan klack, vilket kan vara riktigt skönt om man helt enkelt inte känner för att plåga fötterna. 

Det här är en artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.