Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

8 mysiga plagg du kommer vilja bo i hela vintern

Dela på Pinterest
Vintern är runt hörnet och det är dags att fynda några riktigt mysiga plagg att flytta in i under det kallaste vinterhalvåret.

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.

Styr ett pyjamasparty med tjejerna

Samla tjejkompisarna, poppa popcorna och lägg en mask – eller varför inte styra ett pjamasparty? Här är tre plagg vi gärna skulle haft en "girls night-in" iklädda i!

Myströja, Gina Tricot ca 300 kronor.

Shorts, Bikbok ca 100 kronor.

Pyjamas, Nelly ca 280 kronor.Gör den kalla, mörka kvällen till romantisk och het

Eller varför inte tända ljus, sätta på en romantisk spellista och mysa med bae? Gör de mörka, kyliga höstkvällarna hetare med romantiska sovplagg som du känner dig riktigt snygg i. Det kommer göra mycket för ditt kärleksliv.

Pjamasblus och shorts, RiverIsland ca 350 kronor och 250 kronor.

Nattlinne, Hunkemöller ca 310 kronor.


Hitta en pyjamas att flytta in i på heltid

Skaffa en pjamas och ett par mysiga tofflor att bära på söndagar, kvällar efter jobbet eller varför inte flytta in i på heltid. Vintern är lång och kall – du kommer inte ångra dig!!

Blå pyjamas, Gina Tricot 200 kronor.

Tofflor, UGG ca 1400 kronor.

Rosa pyjamas, Bikbok 300 kronor.


Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.

Mer:

7 tröjor du borde önska dig i julklapp om du är trött på killar

Gilla Modette på Facebook!