Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

6 av de konstigaste trenderna som faktiskt blev heta 2017

Dela på Pinterest
De här trenderna trodde vi nog aldrig att vi skulle sitta och sukta efter innan 2017.

1. Croppade sweatshirts

Kylie Jenners selfie satte sprätt på sweatshirts över hela världen – bokstavligen. Många ifrågasatte poängen med de högt croppade sweatshirtsen, men behöver verkligen ett plagg en poäng när det bärs av queen Kylie?


Bild: Kylie Jenner

2. Ikea-plagg

Först ut var Balenciaga med sin minst sagt ikeainspirerade väska, och på den vägen var det. En av alla stjärnor som hakade på trenden var Zara Larsson som rockade ett IKEA halsband.


Bild: Zara Larsson

3. Underboob-trenden

År 2017 var året som push up ersattes med push down. Först trodde vi att Kourneys bikini hamnat på sniskan innan vi insåg att det här, det här är nog sommarens största bikinitrend!


Bild: Kourtney Kardashian

4. Sminkade fräknar

Att man skulle ta påsk-kärringslooken till en helt ny nivå år 2017 kunde man nog aldrig ha annat. Men snyggt var det – och desto trendigare blev det.


Bild: Felicia Aveklew

5. Korsetter utanpå plagg

1800-talets korsett-trend kom tillbaka och slog verkligen igenom i år. Att den dessutom utanpå kläderna gör det riktigt konstigt egentligen. Men snyggt. Fast konstigt. Men snyggt.


Bild: Kenza

6. Mjukisbyxor och klackar

Kylie Jenner bröt mot alla moderegler någonsin redan i slutet av 2016. Då hade alla svårt att smälta hennes outfit, men med tiden så blev det allt trendigare och trendigare och så här i slutet av 2017 måste vi erkänna att det ser ändå rätt coolt ut med klackar och mjukis...


Bild: Kylie Jenner

Mer:

Linn Ahlborg släppte sina jackor igår – nu har hon ett tråkigt besked

Gilla Modette på Facebook!