Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Dags att dumpa behån – här är stiliga trenden just nu

Dela på Pinterest
Det är både stiligt, elegant, sexigt och snyggt på samma gång – här är trenden som vi älskar just nu.

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produtkerna är handplockade av redaktionen.

Modetrender är verkligen speciella och ibland spårar det iväg lite mer än vanligt – typ som dessa trender. Men just nu ser vi en trend som blir mer och mer populär – som också är galet snygg.

Den är elegant, stilig, sexig och snygg på samma gång. Vi har sett trenden på både Bianca Ingrosso, Kim Kardashian och Demi Lovato på senaste och vi tror att trenden bara kommer bli allt mer vanligare framöver.


Det handlar om att dumpa behån och dra på sig en kavaj.

Det kan lätt skava mot bröstvårtorna att gå helt naken under, men det kan du rädda genom nippelcovers. Dessa finns på Nelly.com och kostar 159 kr.1. Sammetskavaj från Nelly, kostar 499 kronor. 2. Rutig kavaj från H&M, kostar 399 kronor just nu. 3. Blommig kavaj med skärp från H&M.

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produtkerna är handplockade av redaktionen.


Mer:

6 av de konstigaste trenderna som faktiskt blev heta 2017

Gilla Modette på Facebook!