Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 plagg alla gravida borde ha i sin garderob

Dela på Pinterest
Att hitta trendiga gravidkläder är inte alltid det lättaste och att styla din outfit blir lite svårare än vanligt.

1. Hängselbyxan

Det här känns som det trendigaste plagget för gravida år 2017. Det håller magen "på plats", det är ursnyggt och du slipper vara rädd för att tröjan ska åka upp eller byxan åka ner. 

2. Stickad tröja

Köp gärna en oversize som du kan gosa ner dig i hela vintern. Hur snygg är det inte med en stickad polo i höstens heta trendfärg röd? Piffa med ett par stora örhängen och du är trendigast i stan!

3. Oversize-kavaj

En lite stiligare variant av den hederliga "koftan". En lång oversize-kavaj är så rätt just nu och det går att styla riktigt snyggt med en gravidmage.

4. Kinomo/Omlott-klänningen

Kinomo-klänningen är helt rätt i höst och kommer även så vara nästa år. Den är perfekt för gravidmagar då den går i omlott och den blir inte tajt över magen. 

5. Platta luftiga skor


Platta sköna skor är urviktigt under graviditeten. Dels för att dina fötter förmodligen kommer svullna lite, men också för att du ska orka gå skönt utan att tänka på skavsår, klackar eller annat jobbigt.

Mer:

Uggs med klack är en grej just nu – kommer du haka på trenden?

Bildkälla: Stylish_bump, Margaux Dietz

Gilla Modette på Facebook!