Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är plagget flest köper på Gina Tricot just nu

Dela på Pinterest
Vi kollade in topplistan på Gina Tricot och det verkar som att ett visst plagg säljs riktigt bra – och det är varken en klänning, blus eller kjol.

Att Gina Tricot är sjukt poppis råder det inga tvivel om. Budgetmode som finns i mer eller mindre alla städer och som alltid hakar på trender. 

I år har det varit blusarnas år på Gina Tricot och vi alla äger nog en eller två därifrån som vi bara älskar. Men, när vi kollar in topplistan på Gina Tricots hemsida så är det inte en blus som toppar – utan det är något helt annat.

Det är nämligen ett skärp. 

fake gucci skärp
Bildkälla Gina Tricot

Vi förstår verkligen varför detta ligger på topplistan då det är kanske bland det snyggaste budgetskärp vi sett. Det finns i två olika storlekar, M/L och XS/S och blir ditt för 99 kr. Det liknar det lyxiga skärpet från Gucci som är galet populärt just nu.

Gucci skärp
Bildkälla/Instagram:lolariostyle

Efter det kommer det en glitterklännig och en sammetsklännig på topplistan, båda två som folk förmodligen shoppat lagom till jul och nyår.

Nyårskläder
Bildkälla: Gina Tricot

Mer:

Detaljen som förändrar hela din look – som du bara måste testa

Gilla Modette på Facebook!