Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Isabella Löwengrip blir delägare i Stylein: "Bär ofta deras kläder"

Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip forsätter sin karriär och satsar nu ännu mer på mode – idag kom nyheten att Isabellas bolag Nordic Tech House blir delägare i klädmärket Stylein.

Isabella Löwengrips karriär fortsätter att växa och vi slutar aldrig förvånas över hennes stora framgångar. Isabella har nyligen startat bolaget Nordic Tech House, ett bolag som ska hjälpa entreprenörer att ta en idé och göra det till ett riktigt bolag. 

Och idag kom nyheten att Isabellas bolag, Nordic Tech House, blir delägare i modevarumärket Stylein.

Bildkälla: Stylein

"Det är fantastiskt att vi blir delägare i Stylein och kan digitalisera bolaget. Vi har erfarenhet av både digitalisering och e-handel inom mode genom vårt bolag Flattered och att digitalisera retail är avgörande för framtiden. Jag älskar Styleins design och bär ofta deras kläder", säger Isabella Löwengrip i ett pressmeddelande.

Stylein är ett modevarumärke med exklusiva kläder och har sitt huvudkontor i Stockholm. Styelin visar upp sina kollektioner under Fashion Week i Stockholm och har tidigare nominerats till Årets Designer av ELLE och Guldknappen 2017. 

Mer:

Här är kläderna du borde göra dig av med 2018

Gilla Modette på Facebook!