Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Den här jackan spås bli den trendigaste under våren 2018

Dela på Pinterest
Är du sugen på att börja smygshoppa trender inför våren? Då måste du kolla in den här jackan som spås bli den allra trendigaste 2018.

Glöm skinnjackan och lägg tillbaka jeansjackan i källaren. Årets trendigaste vårjacka har spåtts fram – och den är galet snygg.

2018 satsar många på en mer dressad stil. Vi ser matchande set, kavajen är ett nyckelplagg och vi får inte nog av utvängda kostymbyxor. Jacktrenden som växer fram inför våren fortsätter på samma spår. Whowhatwear har analyserat trenden och lyft upp några fashionistor som bär jackan riktigt snyggt.

Bild: Jeannedemas

Bild: Blancamiro

Bild: Mariejedig

Snygg eller hur?! Och det finns redan massor av modeller ute i butik! Vi har plockat ut våra favoritjackor i modellen som får oss att längta till våren ännu mer, om det nu är möjligt.

Jacka, Rodebjer ca 4 000 kronor.

Jacka, Monki ca 400 kronor.


Jacka, Massimo Dutti ca 1 650 kronor.


Jacka i läder, H&M ca 3 000 kronor.

Blazer dress, Hannalicious x NA-KD ca 700 kronor.

Med vårvärmen blir det också dags att investera i ett par snygga sneakers. Här kan du se de allra största sneakerstrenderna som kommer slå stort under sommar och våren 2018:

Mer:

Hon gjorde sin balklänning hemma – av en klänning för 40 kronor.