Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Linnéa Henriksson frontar Indiskas sommarkollektion

Dela på Pinterest
Folkkära artisten Linnea Henriksson är just nu aktuell i sommarens säsong av Så mycket bättre, och nu släpps även hennes samarbete med klädkedjan Indiska.

Linnea Henriksson, 31, är artisten som slog igenom i Idol 2010 där hon slutade på fjärde plats. Sedan dess har hon släppt låtar som "Säga mig" och "Lyckligare nu", och även varit med i Musikhjälpen som programledare.

2018 är Linnea högaktuell igen, denna gång som deltagare i folkkära programmet "Så mycket bättre". Där hon kommer tolka artister som Charlotte Perelli, Eric Gadd, Louise Hoffsten och Stor. Hon är även aktuell med VM-låten tillsammans med Gyllene Tider.

Men, hon är även aktuell när det kommer till mode. För idag kom nyheten att Indiska gör ett samarbete med Linnea Henriksson.

Linnea Henriksson sommarkollektion

"Med Linneas musikaliska bakgrund tar vi det kreativa temat vidare inom ytterligare ett område. Vi är oerhört stolta och glada över samarbetet med Linnea. Kollektionen är färgstark, feminin och inspirerande och det är precis så vi upplever Linnea" säger Sofie Saberski, marknadschef Indiska, i ett pressmeddelande.

Linnea Henriksson med Indiska

Indiskas sommarkollektion, som släpps idag 9 maj, är inspirerad av den svenska midsommaren och innehåller mycket mönster och klänningar. Och kollektionen frontas alltså av Linnea.

Linnea Henriksson så mycket bättre

"Att klä mig i färg och mönster är mitt snabbaste trix för att bli på bra humör. Jag har vuxit upp med Indiska och i min hemstad Halmstad var det Indiska-butiken som stack ut. Där gick jag in för att drömma mig bort; Ta in dofterna, känna på tygerna och väga halsbanden i mina händer. Det känns därför jättekul och väldigt naturligt att göra detta samarbete" säger Linnea i pressmeddelandet. 

Se våra favoritplagg nedan: 

Sommarklänningar midsommar
Blommiga sommarklänningar
Indiska sommarkläder
Indiska somamrkollektion
Linnea Henriksson med Indiska
Byxor från Modette

Se allt från nya kollektionen här.

Mer:

Zara har ett okänt systermärke med alla senaste trender

Gilla Modette på Facebook!