Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Presenteras av Sofacompany

Inredningstips, styling och trender till hemmet – nu är årets designevent här

1 av 1

Dela på Pinterest
Torsdagen den 17:e maj bjuder Sofacompany in till en kväll fullspäckad med designinspiration, matnyttiga inredningstips till ditt hem och rådgivning på plats med inredningsstylisten Johanna Pilfalk. Men det finns bara några få platser kvar!

Nu är det äntligen dags för årets designevent för alla inredningsälskare. Vill du spana in de senaste trenderna, få en dos av inspiration till hemmet eller kanske få hjälp med hur du ska lösa ett inredningsproblem? Var då snabb och sno åt dig de sista platserna på Sofacompanys designevent den 17:e maj.

Eventet är gratis men platserna är begränsade så det gäller att du och dina vänner anmäler er i tid.

Under kvällen kommer inredningsstylisten Johanna Pilfalk prata om hur du hittar din egen stil hemma samt ge dig personlig rådgivning till hur du får till ditt drömhem!

Så ta med bilder, material, drömmar, planskisser och din kompis till Sofacompany på Roslagsgatan 15 i Stockholm. Kvällen börjar klockan 18:30 och du säkrar din plats genom att maila att du kommer samt hur många vänner du tar med, till info@sofacompany.se. Märk mailet "Designevent Stockholm".


  • Presenteras av Sofacompany