Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är kläderna Meghan Markle inte får ha på sig längre

Dela på Pinterest
Att bli en del av brittiska kungafamiljen är det nog många som drömmer om, och att gifta sig med en prins likaså. Någon som fått båda delarna är skådespelaren Meghan Markle som 19 maj gifte sig med sin prins Harry.

19 maj gick Meghan Markle fram till altaret och sa ja till sin prins Harry i Windsor Castle. Bröllopet sågs av miljontals människor och utanför kyrkan hade tusentals människor samlats för att få en glimt av brudparet.

Bildkälla: TT

Meghan Markle är sedan tidigare känd som skådespelare, och kanske mest känd som sin roll Rachel i serien Suits. Men nu har hon bytt ut sin skådespelarkarriär till att bli hertiginnan av Sussex och därmed även en del av brittiska kungafamiljen.

Men att gifta sig med en prins är inte bara en dans på rosor, utan innebär också nya regler att följa. Sajten Baaam har listat flera olika saker som Meghan Markle måste sluta göra nu när hon gift sig med sin prins Harry – och vissa saker är riktigt knäppa.

Bland annat får hon inte längre spela sällskapsspelet Monopol, hon får inte ha sociala medier och hon får inte ha färgglada naglar.

Bildkälla: TT

Men, det finns även vissa moderegler hon måste följa – och det kan minst sagt bli lite jobbigt.

För den brittiska drottningen har nämligen bestämt att ingen medlem i kungafamiljen får ha bara ben under kjolar och klänningar. Alla måste ha genomskinliga strumpbyxor. 


En annan moderegel Meghan nu måste följa är att hon inte får ha på sig transparanta kläder, då drottningen även här bestämt att alla medlemmar i kungafamiljen ska ha "konservativa kläder med klass".

Så, Meghan får helt enkelt säga hejdå till bara ben och genomskinliga toppar. Ganska galet ändå, eller hur?


Mer:

Meghan Markles tips på hur du blir mer framgångsrik

Gilla Modette på Facebook!