Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så såg kändisarna ut på röda mattan under MTV Movie & TV Awards 2018

Dela på Pinterest
Kim Kardashian, Kris Jenner och Mandy Moore var bara några av alla kändisar som visade upp sig på den röda mattan under MTV Movie and TV Awards 2018.

Igår gick MTV Movie and TV Awards av stapeln. Årets bästa serie, film och skådespelarinsats utsågs och det var en hel del välbekanta ansikten på den röda mattan.

Stjärnorna från de hyllade serierna 13 Reasons Why, Stranger Things och Riverdale var på plats och den ena looken var coolare än den andra.

Röda mattan på MTV Movie and TV Awards 2018
13 Reasons Why på röda mattan under MTV Movie and TV Awards 2018

Mitt bland alla amerikanska filmstjärnor och skådespelare som var nominerade i de olika priskategorierna så fanns det även en svensk skådis på listorna.

Nämligen Bill Skarsgård som var nominerad för sin insats i den nya versionen av den klassiska skräckfilmen IT. Filmen IT var nominerad till årets bästa film, och Bill själv var nominerad i kategorin "Bästa skurk".

Vem som var bäst klädd på den röda mattan är upp till var och en att avgöra. Vi har valt ut våra favoritlooks som du kan se i videon nedan eller klicka dig igenom i bildspelet ovan.

Mer:

Se bilderna på de svenska kändisarna under den röda mattan på Polarpriset 2018

Så såg kändisarna ut på röda mattan under Guldtuben 2018