Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bloggarnas bästa modetips som alla borde tänka på när de klär sig

Jamie Sallmén på en äng i vit klänning och Isa Galvan i en snygg kostym.

Dela på Pinterest
Vi bad Modettes bloggare dela med sig om sina bästa modetips för att alltid klä sig stylish.

Vi bad våra bloggare ge oss sina bästa tips på hur man ska klä sig för att alltid känna sig snygg och stylish – men också bekväm i det man har på sig.

För även om man följer alla trender och det hetaste modet så kan det vara en riktig utmaning att matcha plaggen rätt eller bara känna sig som sig själv i det man har på sig. Våra bloggare kom fram till de viktigaste sakerna man måste tänka på när man klär sig. Så om du har svårt att hitta din stil så borde du definitivt följa deras råd.

Modettes bloggare Evelina Sigetty
Bildkälla: Evelina Sigetty

En bra outfit kan faktiskt vända en dålig dag. Därför är Felicia Frykmans tips att klä upp sig lite extra under kämpiga dagar.

Jean Roses bästa tips är att sätta pricken över i:et med snygga accessoarer – som dessutom ibland kan göra en hel outfit.

Både Jamie Sallmén och Madeleine Björk tipsar om att lägga en tanke på sin kroppsform och väga in vad som sitter bäst på dig för att alltid känna sig bekväm i sina kläder.

Modettes bloggare Matilde Abejón.
Bildkälla: Matilde Abejón

Att bära kläder som man är bekväm i är det viktigaste enligt de flesta. För om man trivs i det man har på sig så kommer det lysa igenom.

– Ha kläder på sig som man känner sig bekväm med och som man känner sig fin med. Det spelar ingen roll vad som är trenden utan man ska känna sig vacker för då utstrålar man det också, säger Evelina Sigetty.

Se alla svar och modetips i videon ovan!

Mer:

Fotografen Evelina Sigetty tipsar om hur du tar snygga matbilder