Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Gina Tricot gör kollektion med Icona Pop – då släpps plaggen

Dela på Pinterest
Gina Tricot gör nytt samarbete med nya profiler för en festligare garderob i höst.

Idag avslöjade Gina Tricot att de släpper en ny kollektion tillsammans med DJ-duon Icona Pop – och vi längtar tills den släpps.

Den svenska modekejdan Gina Tricot från Borås gick rakt in i hjärtat, och framförallt in i garderoben hos unga tjejer. Nu släpper de dessutom en partykollektion med Icona Pop som kommer förgylla höstens alla vilda partykvällar.

Disco, glitter, pop, power och rock’n’roll är inspirationen till kollektionen Icona Pop x Gina Tricot. Givetvis är det Icona Pops fartfyllda artistliv där scenen är deras egen catwalk som ligger bakom plaggen.

Kollektionen är en mix av festplagg och även några klassiska och vardagsplagg med en twist. Dessutom lovar Gina Tricot att det även ska finnas en del statement-plagg!

– Samarbetet med Gina Tricot har varit en ren dröm! Vi har, från början till slut, fått vara med och skapa plaggen som vi saknat i våra garderober. Hela den kreativa processen med att ta fram powerkollektionen har varit en jätterolig och inspirerande resa. Samtidigt har vi lärt oss massor om allt från material till passform som vi inte hade en aning om. Vi testade oss fram och är så glada över resultatet. Vi känner oss superstolta och älskar alla plaggen! Ska bli så kul att se hur alla väljer att styla dem. Hela kollektionen andas fest, precis det vi tycker att man behöver i höstmörkret, säger Caroline och Aino från Icona Pop.

Totalt är det ca 30 plagg som släpps och kollektionen kommer lanseras både på sajten och i butiker den 25:e oktober.