Mest läst

Maja Nilsson Lindelöf x Gina Tricot: Shoppa kollektionen nu

Den perfekta klänningen till midsommar, studenten, bröllopsfesten, danskvällen eller bara en varm sommardag. I kollektionen finns en klänning för varje tillfälle!. Foto: Foto: Maja Nilsson Lindelöf, Gina Tricot
Dela på Pinterest
I dag släpps det efterlängtade designsamarbetet mellan Maja Nilsson Lindelöf och Gina Tricot. Spana in den vackra kollektionen här!

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via APPRL.

Svenska klädkedjan Gina Tricot presenterade sitt första designsamarbete år 2018. Då med LA-baserade designern Anine Bing. Succén var ett faktum. DJ-duon Icona Pop, med Aino Jawo och Caroline Hjelt, var näst på tur att inleda ett designsamarbete med Gina Tricot. Sedan dess har vi sett flera svenska profiler i samarbete med klädkedjan.

Tidigare i år avslöjades det senaste exklusiva samarbetet. En kollektion designad tillsammans med influencern Maja Nilsson Lindelöf. Kollektionen släpps i limiterad upplaga den 19 mars 2020, det vill säga i dag. Här kan du shoppa hela kollektionen!

1. The Ulrica Dress

Köp den här, 999 kronor.

2. The Victoria Dress

Köp den här, 699 kronor.

3. The Jonna Dress

Köp den här, 699 kronor.

4. The Tovelina Dress


Köp den här, 599 kronor.

5. The Malin Dress

Köp den här, 799 kronor.

6. The Sonja Top

Köp den här, 399 kronor.

7. The Barbro Skirt

Köp den här, 499 kronor.

Läs mer: Här hittar du höstens modetrender 2020, med bland annat en massa plagg från Gina Tricot 

Om kollektionen

Kollektionen är Majas första egna designsamarbete. Den består av sju klänningar och ett matchande set. Färger som stark rosa, varm gul, guld och ett underbart blommigt mönster pryder de bohemiska  plaggen. 

Maja själv beskriver klänningarna i kollektionen som de perfekta klänningarna till midsommar, studenten, bröllopsfesten, danskvällen eller bara en varm sommardag – alla de tillfällen som har influerat hennes design helt enkelt. Här kan du shoppa den limiterade kollektionen.

Maja Nilsson Lindelöf om samarbetet

Den 19 januari 2020 lade Maja upp en bild på Instagram där hon visade upp sin galaklädsel inför den årliga Elle-galan. Senare under samma kväll bekräftade hon att den vackra långklänningen är en del av det kommande designsamarbete med den svenska klädkedjan Gina Tricot. 

– Som ni säkert har sett på min Instagram så är det ju officiellt att lilla jag har gjort en kollektion tillsammans med Gina Tricot. Vi har jobbat på den hela hösten och jag är så otroligt stolt och glad över det här. Och nu närmar det sig, den 19 mars släpps hela kollektionen online och i utvalda butiker och jag är så peppad och taggad på det här, skriver Maja i ett inlägg på sin blogg.