Hans Wahlgren
Hans Wahlgren har gått bort 86 år gammal efter en tids sjukdom. Här är barnbarnens ord efter morfar Hans bortgång. Bildkälla: Instagram/Benjamin Ingrosso

Barnbarnens ord efter Hans Wahlgrens död: "Vår hjälte"

Hans Wahlgren har gått bort efter en tids sjukdom, 86 år gammal. Under sitt liv har han varit en otroligt folkkär person och lämnar ett stort avtryck efter sig. Här är barnbarnens ord efter morfar Hans bortgång.


Folkkära skådespelaren Hans Wahlgren har gått bort efter en tids sjukdom. Han blev 86 år gammal. Det var under fredagseftermiddagen som familjen meddelande Hans bortgång. 

"Ja du morfar... var ska man börja", skriver Benjamin Ingrosso på Instagram.

Hans Wahlgren är död – blev 86 år

Bild från Bianca Ingrossos Instagram-inlägg. Bildkälla: Instagram/Bianca Ingrosso

Allt om Hans Wahlgren: Barn, fru och sjukdom

Pernilla Wahlgren om pappa Hans Wahlgren: "Oerhört älskad"

Pernilla Wahlgren meddelade under fredagseftermiddagen att hennes pappa Hans Wahlgren har gått bort efter en tids sjukdom. Familjen var hos honom tills dess att han tog sitt sista andetag.

"Du har varit så så stark..! Det gör så fruktansvärt ont just nu, och sorgen är ofantligt - men när du tog ditt sista andetag så var det det lugnaste och vackraste vi har varit med om.", skriver Pernilla. 

Pernilla berättar att hon låg med huvudet mot sin pappas bröst, precis som hon har gjort så många gånger under sitt liv. Hennes bror Linus Wahlgren satt bredvid och höll pappa Hans hand. 

Tillsammans sjöng de vaggvisorna som Hans alltid sjöng under deras uppväxt och slutligen somnade han in.

Christina Schollin och Hans Wahlgren år 2018. Bildkälla: Stella Pictures

Barnbarnens känslosamma ord efter Hans Wahlgrens död: "Vi tar hand om mormor"

På Instagram hyllar Hans Wahlgrens barnbarn sin älskade morfar:

"Du var inte bara den roligaste jag vet, den varmaste själen, den snyggaste mannen, genomgod och så så snäll, du var också min kollega och bästa vän. Med det absolut största av hjärtan.", skriver Benjamin och fortsätter:

"Du finns inte längre. Men du finns i mig nu morfar. I oss alla och framförallt I det stora röda huset. Allas vår hjälte. 

Vi ses snart igen .. men först ska ska vi andra leva vidare lite till. Mormor tar vi hand om. Jag kanske lånar din gula lacoste tröja om det är lugnt? 

Och Lova mig att du hälsar på då och då. Det blir så tomt annars."

"Tack för att jag fick äran att leva hela 29år tillsammans med dig. Du kommer leva vidare till mina barn och barnbarn. Vår hjälte", skriver Bianca Ingrosso.

Under sitt liv har Hans Wahlgren varit otroligt älskad, både av nära och kära, men även av hela det svenska folket.

Hans Wahlgren lämnar ett stort avtryck efter sig.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!