Dominika Peczynski svarar på känsliga frågan om Anders Borg

Dominika Peczynski fick en fråga om sambon Anders Borg. Och denna gång valde hon att svara.


Sveriges mästerkock VIP har dragit igång och under premiäravsnittet fick säsongen en rungande start.

I år är det skådespelaren Anders Ekborg, tv-profilen Maria Montazami, entreprenören Dominika Peczynski, skidskytten Magdalena Forsberg, modellen Filip Lamprecht, TV4-profilen Marcus Noterius, ”Gift vid första ögonkastet”-deltagaren Arvid Stark och Youtube-stjärnan och programledaren Tone Sekelius.

Någon som under första avsnittet fick mycket kameratid var Dominika Peczynski. För det första så råkade hon göra så att hennes och Maria Montazamis bea skar sig. Detta efter att ha struntat i Marias råd. 

Dominika Peczynski. Bildkälla: TV4

Men det skulle bli värre. 

Senare i avsnittet då deltagarna skulle laga sin "paradrätt" så välkomnades Dominika fram för att hennes rätt skulle provsmaka. 

Men juryn Marcus Samuelsson var inte helt nöjd utan gav henne lite konstruktiv kritik. Någonting Dominika viftade bort. Det fick Marcus att tända till: 

– Vet du vad, jag ska inte ge dig goda råd för du lyssnar ändå inte, svarade han för att sedan backa och gå därifrån. 

– Han blev ju inte så glad, sa Dominika i synk efter. 

Marcus Samuelsson tände till. Bildkälla: TV4

Men Dominika är sannerligen inte känd för att vara en kvinna som inte står på sig. Det fick folk reda på när hon hastigt och lustigt skilde sig från sambon Anders Borg

Dominika Peczynski svarar på frågan om Anders Borg

2022 kom beskedet att Dominika Peczynski och Anders Borg ansökt om skilsmässa. Nyheten slog ner som en bomb men skulle visa sig... ha en liten twist. 

Två dygn efter skilsmässan ångrade sig nämligen paret och det kom fram att skilsmässan skett via BankID efter ett bråk. Dominika hade fixat chark och hällt upp vin redo för en myskväll men efter att Anders hade suttit med en tidning och sin padda. Det hela hade fått henne att känna sig ignorerad. 

Många hade svårt att greppa vad det egentligen var som hade hänt, huruvida Anders och Dominika fortfarande var tillsammans och vad som skulle hända framöver. 

Fortfarande får Dominika frågor om sin relationer och nyligen valde hon att svara. 


"Nu lever vi i synd som sambos", svarade Dominika. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!