Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Aina Lesse avslöjar vad som får henne avtänd: "Finns inget mer oattraktivt än folk som..."

Dela på Pinterest
Det finns vissa egenskaper som är riktigt avtändande. Paradise Hotel-profilen och bloggerskan Aina Lesse berättar nu vilken egenskap som får henne riktigt avtänd.

Modette har tidigare skrivit om vad tjejer tycker är det mest avtändande som finns, där vi frågade flera tjejer och samlade ihop svaren. Men nu har bloggerskan och Paradise Hotel-profilen Aina Lesse även sagt sitt.

View this post on Instagram

👽👽👽

A post shared by Aina Lesse (@ainabanaina) on

På bloggen har hon fått frågan "vad är en riktig turn off för dig?". Och ja, svaret är inte speciellt otippat.

"Folk som skryter. Det finns faktiskt inget värre eller mer oattraktivt än folk som skryter och känner att dom behöva hävda sig hela tiden.", skriver hon.

Aina skriver också att hon har haft pojkvänner som gjort just detta och det handlar om att personerna förmodligen har dåligt självförtroende.

"Har både haft vänner och pojkvänner (Inte Ludvig, bara så ni vet) som just haft ett sjukt stort behov av att höra att dom är bra och roliga och snygga och coola och det gör mig absolut galen att sitta och lyssna på.", skriver hon på bloggen.

Vill du veta vad fler tjejer tycker om det här? Kolla in den här artikeln och se de nio mest avtändande sakerna som finns – enligt tjejer.

Gilla Modette på Facebook!