Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Den här typen av sex vill tjejer ha på Alla hjärtans dag – och ja, du kommer bli chockad

no title
Dela på Pinterest
Idag är det kärlekens dag – och vad passar då bättre än att sexa till det lite i sovrummet?

Idag är det Alla hjärtans dag – alltså årets mest romantiska dag. För alla par där ute i stugorna blir det nog en del kyssar och säkerligen en hel del sex.


Men, vad vill egentligen tjejer ha för typ av sex på Alla hjärtans dag? Jo, det har vi nu svaret på.

Vi gjorde en liten undersökning i tjejgrupper på Facebook – där tjejer fick välja hur de helst vill ligga ikväll. Vi fick svar från ca hundra tjejer och resultatet blev ändå ganska chockerande.

Flera av oss tjejer väntar oss stora rosor, presenter och romantiska överraskningar en dag som denna, men det verkar som att vi helst vill ha det vanliga när det kommer till sex. Hela 40 procent svarade nämligen att de helst vill ha det "vanliga" sexet som hon och hennes partner brukar ha.

36 procent vill ha romantiskt och passionerat sex och 22 procent vill testa något nytt ikväll. Så, se till att fråga din flickvän vilken procent hon hör till innan det är dags – kanske är det något nytt, romantiskt eller bara det vanliga som gäller.


Vill du veta något mer om tjejer? Här avslöjar de om storleken egentligen spelar någon roll.

Gilla Modette på Facebook!