Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

4 nyblivna singelbrudar vi vill haffa på direkten

Dela på Pinterest
Karriärskvinnor, partypinglor och härliga personligheter. Här är fyra tjejer som är nyblivna singlar – och glänser mer än någonsin.

1. Bianca Ingrosso

Bianca och Philippe Cohen gjorde slut tidigare i år och Bianca är nu en riktigt partypingla med kanske världens snyggaste stil. En tjej som älskar mat, fest och mode – kan det bli bättre?

2. Isabella Löwengrip

För några veckor sedan kom nyheten att Blondinbella blir Singelbella. Hon och Odd ska skiljas. Inte bara har Blondinbella haft ett otroligt glow på senaste – hon klättrar varje dag i karriären. En riktigt girl-power-kvinna med två små barn. Dröm!

3. Ellen Bergström

Ellen Bergström köpte lägenhet med sin pojkvän, som sedan blev hennes ex. Nu har hon flyttat till egen lägenhet och har levt livet i Cannes, Frankrike, de senaste dagarna. Ellen är kanske världens roligaste människa och verkar också vara en otroligt ödmjuk, härlig och mysig tjej.


4. Penny Parnevik

Hon är nybliven singel efter att hon gått isär från Skylar. Här har vi en tjej som säger vad hon tycker, verkar spontan och en sjukt bra människa. Och ja, hon ser ju otroligt bra ut.Mer:

Här är allt som hänt mellan Blondinbella och Odd Spångberg

Bianca Ingrosso om storleken på sina bröst: "Är helt sjukt"

Gilla Modette på Facebook!