Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Odds nya tjej bekräftar kärleksryktena: "Vi dejtade seriöst"

Dela på Pinterest
Odd Spångberg och Isabella Löwengrip gick för några veckor ut med att paret skiljer sig – och nu har Odd gått vidare och dejtat andra.

Sedan Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spångberg gick ut med att paret ska skilja sig så har flera rykten spritis sig. Bland annat att Odd Spångberg finns på Tinder och att han dejtat en ny tjej – 28-åriga Filippa Adolfsson.

Odd har tidigare sagt att Filippa enbart var en kompis, men nu berättar Filippa för Hänt om deras lilla romans.

– Vi träffades på Tinder för ett par veckor sedan och dejtade seriöst under två veckor. Allt gick väldigt fort och det kändes som att Odd var väldigt intresserad av mig. Han bjöd också med mig till Eskilstuna, där han har vänner, och vi festade lite där som en rolig grej, säger Filippa Adolfsson till Hänt.

Enligt Filippa så var relationen kort och intensiv och att det var hon som ville avsluta hela "cirkusen" eftersom det blev så uppblåst i media. Hon menar att hon inte ville bli kallad för Odds nya flickvän, då så inte var fallet.

– Jag vet att Odd är ute efter att träffa en flickvän, men det kommer inte att bli jag.

Odd Spångberg bekräftar också det Filippa säger och menar att det var en rolig grej som pågick under en kort period.

– Det är precis som hon säger. Vi träffades under en väldigt kort period, men gör det inte längre. No more, no less. Det var ingen relation, utan vi träffades och hade kul ihop ett par gånger, säger han till Hänt.


Mer:

Här är allt som har hänt mellan Blondinbella och Odd Spångberg

Blondinbella om åren med Odd: "Lyckligare på varsitt håll"

Nu berättar Odd Spångberg om ryktet kring nya kärleken

Gilla Modette på Facebook!