Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bilden som får fansen att undra – har Blondinbella en ny kille?

Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip är på semester i Italien – och nu tror fansen hon har hittat kärleken på nytt.

Det var ungefär en månad sedan som Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spångberg gick ut med att paret skiljer sig efter några år som gifta.

Sedan dess har både Blondinbella och Odd haft ögonen på sig och Odds nya kärleksliv har minst sagt hamnat i hetluften – och nu även Blondinbellas.

Hon befann sig nämligen i Italien under midsommarhelgen – en resa som hon tidigare sagt att hon ska göra själv. 


Men läsarna började direkt spekulera i vem som tog alla bilder på Bella under resan – och då svarade hon att det var en vän.

”Jag har en vän med mig men som inte vill vara med på bild", skrev hon i bloggen.

På en film på hennes Instastory hörde vi även en manlig röst bakom kameran när hon klev upp ur vattnet, och i natt kom denna bild upp på storyn – som nu är raderad.

Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Det är en bild på amerikanska tv-profilen Randy Goldberg och Blondinbella, där hon själv skrivit "Rolig kväll med Randy Goldberg" och en pussemoji.

Flöjlarna spekulerar för fullt om Bella träffat kärleken i Italien eller om hon reser med en ny snygging.

"Såg er på Arlanda och wow vilken snygg kille du reser med", är en kommentar. "Endast en handväska på bordet, alltså är det en manlig vän", är en annan.

Om det är Randy Goldberg hon reser med vet vi inte, men något vi vet är att amerikanen var i Stockholm för bara två veckor sedan. 


Mer:

Det här ska Odd Spångberg göra med kärlekstatueringen

Odds nya tjej bekräftar ryktet: "Vi dejtade seriöst"

Gilla Modette på Facebook!