Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Du är allt du har – så det måste vara tillräckligt

Dela på Pinterest
KRÖNIKA: Evelina Carlson skriver om hur viktigt det är att älska sig själv och vara sin egen lyckas smed.

I en värld där tvåsamheten är norm är det lätt att känna sig ensam och otillräcklig.

Men livet handlar om så mycket mer än att hitta någon som vill ha dig, eller att vara ledsen och uppgiven för att någon inte vill det – livet är alldeles för kort för att bry sig om killar, som inte bryr sig om dig.

Var din egen lyckas smed och uppskatta ditt eget sällskap istället. Fyll tomrummen som ekar inom dig, med kärlek från dig själv, ingen annan. För du är den viktigaste personen i ditt liv och den viktigaste relationen du har är således den du har till dig själv.

Sluta leta efter den rätte att leva lycklig med i alla dina dagar. Sök inte lycka i någon annan eller kärlek så desperat att du glömmer bort att älska eller göra dig själv lycklig. För den enda som du med säkerhet och garanti vet att du kommer leva livet ut med, är ingen annan än dig själv. 

Så gör dig en tjänst, för din egen skull – var din egen bästa vän och älska dig själv som om du inte väntade på att någon annan skulle det göra det åt dig. För det börjar med dig – inte någon annan.

Sluta jaga killar och hitta dig själv istället. För du behöver inte en andra hälft för att vara hel – du räcker och blir över.


Om skribenten:

Evelina Carlson är 23 år och praktiserar på Nyheter24-Gruppen. Hennes blogg hittar ni här.

Gilla Modette på Facebook!