Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Penny Parnevik söker kärleken: "Jag letar efter en svensk"

no title
Dela på Pinterest
Penny Parnevik berättar nu om hur hennes ultimata drömkille ser ut – och det är en svensk kille hon söker!

Enligt den svenska realitystjärnan, Peg Parnevik, så har svenska killar rätt dåliga tekniker när de raggar på tjejer. Trots att hon på senaste tiden träffat helt fel killar i Stockholms uteliv så vägrar hon ge upp sin jakt efter kärleken här i sverige.

För en tid tillbaka så skrev hon ner hur hennes drömkille skulle vara och se ut, och nu läser hon upp sin lista i podden Pillowtalk med Peg och Penny.


– Bättre kropp än mig, men liksom inte biffig så han går till gymmet, så han ser bra ut. Han kan lixom lyfta mig utan att tappa andan, säger Penny. 

Hans typiska outfit ska vara en rutig skjorta och mjukisbyxor – men han ska också kunna rocka en kostym.

 – Han är jättesocial men inte så social att alla tror att han flörtar med dem, säger Penny. 

Utöver rolig och glad så ska han vara extremt bra med barn, älska filmkvällar men vara duktig på att dra med Penny ut för att hitta på roliga saker. Samt vara en riktig familjekille.


– Vi är mer av ett lag än självständiga, men vi har våra egna vänner. Det är inte så att vi är tätt inpå varandra hela tiden men vi är ett fucking team, som mamma och pappa, fortsätter penny att berätta.

Det enda som hon verkligen tror kan bli svårt att hitta hos sin partner är en egenskap hon själv har. Nämligen att han ska vara lika konstig som hon själv.

Känner du någon som skulle passa med Penny?

Mer:

Penny Parnevik om hur svenska killar raggar: "Bättre kan ni"

Penny Parnevik om sina bröst: "Jag borde få applåder"

Penny Parnevik avslöjar vad hon vill göra med Justin Bieber

Gilla Modette på Facebook! 

Bildkälla: Penny Parnevik