Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Blondinbellas resa får fansen att undra – är det en kärleksresa?

no title
Dela på Pinterest
Isabella "Blondinbella" Löwengrip ska till Mexiko på semester och med sig har hon en vän – som enligt hennes följare kan vara en ny kärlek.

Det har gått några månader sedan Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spångberg gick ut offentligt och berättade att paret skiljer sig. 

Sedan dess har Odd dejtat andra och rykten om att Blondinbella träffat en ny har spridits.

Blondinbella var på semester i Italien för några veckor sedan och postade då en bild på sin Instastory där hon hänger med amerikanen Randy Goldberg. Sedan dess har flera rykten spridits och folk tror helt enkelt att Bella och Randy är nya kärleksparet.

Nu har Blondinbella semester och på måndag åker hon iväg till Mexiko – med en vän.

"Det ska bli underbart att läsa vid poolen, träna och besöka stranden. Jag har en vän som bor i USA som kommer ner", skriver hon på bloggen.

Det här har nu fått hennes följare att spekulera och flera tror det är Randy som ska med Bella till Mexiko.

"Kul att du och Randy fortsätter träffas på ännu en semester", och "Randy som kommer med? Mysigt", är några kommentarer.

Blondinbella och Randy själva har inte sagt mycket om ryktet, förutom att Blondinbella postade det här på sin Instastory och Randy har kommenterat på Blondinbellas Instagrambild.

Mer:

Här är allt som hänt mellan Blondinbella och Odd Spångberg

Blondinbella bryter tystnaden om kärleksryktet

Odds nya tjej bekräftar ryktet: "Vi dejtade seriöst"

Gilla Modette på Facebook!