Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Pennys hjärtskärande erkännande efter exets otrohetsaffär

no title
Dela på Pinterest
I ett brev till Pennys ex berättar hon allt om hur relationen med pojkvännen var och hur den tog slut – och det är så hjärtskärande.

I podden "Pillow Talk med Peg och Penny" läser de upp brev som de själva skrivit till sina ex, och när Penny läser upp sitt brev lämnas inte ett enda öga torrt. 

I brevet skriver hon att ex-pojkvännen började förändras efter att han flyttade iväg för att spela baseboll på collage och att hon missade mycket av sitt sista år i highschool för att hälsa på honom varje helg.

– Varje helg körde jag tre och en halv timme för att träffa dig och varannan tisdag kom jag en natt för att för att titta på dina matcher. Jag var din cheerleader och du var bästa spelaren i basebolllaget, säger Penny. 

Hon berättar att hon alltid brukade väcka honom med lycka-till kyssar och peppa honom inför matchen och när han väl åkt städade hon, bäddade hans säng och ta hand om hans disk. Likt den hemmafru hon drömde om att få bli.

Men långt bak i hennes huvud började paranoida tankar växa fram om vad som hände på mobilen, festen och alla andra stunder då hon inte var där och att hon tillslut fick reda på att han varit otrogen. 

– Det var aldrig någonting illa nog för att vi skulle göra slut, jag grät och du bad om ursäkt och sen kollade vi på våra favoritserier och bakade kakor, säger Penny.

I slutet av brevet avslöjar hon något som tagit henne flera månader att kunna förstå och att det är något hon hatar mer än allt annat att avslöja.

https://cdn03.nyheter24.se/6e475c100300035c01/2017/07/11/1419634/Penny_parnevik_ex_otrogen_9539.jpg
– Jag sa alltid att det inte påverkade mig att du hade varit otrogen, men jag har märkt att även om jag är extremt säker när det gäller utseende och personlighet så tror jag inte att ingen kille kommer att älska mig, säger penny och förklarar att det gör henne mest ledsen.

Har du någonsin känt samma sak som Penny?

Mer:Penny Parnevik om hur svenska killar raggar: "Bättre kan ni"

Penny Parnevik om sina bröst: "Jag borde få applåder"

Penny Parnevik avslöjar vad hon vill göra med Justin Bieber

Gilla Modette på Facebook! 

Bildkälla: Penny Parnevik

TYCK TILL
Hot or Not?
Har du någonsin känt samma sak som Penny?