Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Du kommer aldrig vara bra nog – för någon som inte är redo

Dela på Pinterest
KRÖNIKA: Evelina Carlson skriver om att bli lämnad när ens bästa inte är tillräckligt, men att du är bra som du är, ändå.

Jag önskar att jag inte förväntade mig att du skulle höra av dig.

Jag önskar att jag inte kollade min mobil ett femtiotal gånger varje dag – i hopp om att ditt namn skulle lysa upp min skärm med ett sms lydandes "jag saknar dig".

Jag önskar att vi inte hade behövt säga hejdå. 

Jag önskar att den sista gången jag såg dig inte skulle vara den sista gången jag skulle få kyssa dig – som om dina läppar vore luft, och jag inte längre kunde andas.

Och jag försöker intala mig själv att jag inte vill ha dig tillbaka, men jag vet vems famn jag hade velat tappa bort mig i om jag fortfarande hade ett val. 

För det finns stunder, när jag tror att jag har kommit över dig och så finns det andra när jag inser att jag kommer att behöva undra för resten av mitt liv varför jag inte var tillräcklig. 

För den värsta känslan som finns är känslan av otillräcklighet och den sorgligaste av sanningar är att oavsett hur bra du är – kommer du aldrig att vara bra nog för någon som inte är redo.

Och jag hatar att man alltid klandrar sig själv när man har blivit lämnad och ifrågasätter vad man kunde ha gjort annorlunda som om det hade förändrat situationen.

Men, människor kommer att lämna dig – det betyder inte att det är ditt fel.


Om skribenten:

Evelina Carlson är en aspirerande författare som skriver ung, kvinnlig bekännelselitteratur och driver en blogg med flera av sina alster vilken ni hittar här.

Gilla Modette på Facebook!