Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Blev du dumpad i sommar? Så kommer du över kärleken

Dela på Pinterest
Blev sommaren inte sådär bra som du hoppats på? Har du gått runt med ett krossat hjärta och saknat en viss person?

Semestertider innebär också göra slut-tider. Det är extra vanligt att par går isär under den här perioden – och därför även extra vanligt att vi är hjärtekrossade.

Så, hur kommer du egentligen över den där personen du ligger och tänker på dygnet runt? Vi hjälper dig!

Acceptera och bestäm dig

Det första steget är att accpetera att förhållandet tagit slut. Istället för att hoppas på att ni ska hitta tillbaka till varandra och göra desperata försök till att få tillbaka hen så borde du acceptera situationen och bestämma dig för att gå vidare. Har du tagit det beslutet så kommer resten av punkterna nedan gå mycket lättare.

Gör något som du mår bra av

Träna, plugga, träffa kompisar, festa, gråt, kolla serier, lyssna på musik – gör exakt det som du behöver för stunden. Försök inte att leva upp till en fasad som att allt är okej. Att göra slut gör ont – känn därför efter vad din kropp behöver för stunden och gör precis det. 

Försök inte att bevisa något

Det är ett klassiskt drag att helt plötsligt börja lägga ut massa roliga bilder på sociala medier för att visa sitt ex att "HEY! MITT LIV ÄGER UTAN DIG". Du kommer bara känna dig patetisk i slutändan och må ännu sämre.

Ta steget – radera personen från sociala medier 

Vill du inte ta bort ditt ex från Facebook så kan du stänga av aviseringarna från personen, så du slipper se hen i ditt flöde. Men, ta bort från Snapchat och Instagram, annars kommer du garanterat sitta och spana in var hen befinner sig klockan 03 en lördagskväll på Snapchat-kartan, eller stalka alla personer du ser att hen börjar följa på Instagram. Sluta bara, för ditt eget bästa!

Gör en förändring i ditt eget liv

Klipp dig, sök en ny utbildning, flytta, möblera om hemma, börja träna! Gör något du inte brukar göra i din vardag – då kommer du känna att en förändring verkligen var bra för dig.


Vill du veta hur Bianca Ingrosso kommit över sitt ex? Kolla in videon nedan! 


Mer:

5 tecken på att du borde göra slut

7 tecken på att han vill göra slut

Gilla Modette på Facebook!