Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 saker du måste göra när din kompis är otrogen mot sin partner

Dela på Pinterest
Om din kompis har varit otrogen mot sin partner så måste du verkligen läsa det här.

1. Känna efter
Hur känner du egentligen över att din kompis gör så? Gör det dig ledsen? Arg? Eller kanske rör det dig inte ryggen? Ta en stund och känn efter.

2. Värdera din relation till kompisens partner
Är ni goda vänner eller bara ytligt bekanta? Kommer du kunna leva med att träffa personen utan att få dåligt samvete över vad du vet? Känner du att du kan umgås med paret även om både du och din kompis bär på en lögn?

3. Är det verkligen din hemlighet att berätta?
Även om du är bra kompis med din kompis partner så är det ju trots allt inte ditt förhållande. Så om du går i tankar på att berätta att din kompis har varit otrogen så måste du tänka efter noggrant.

4. Prata med din kompis och berätta dina känslor
Visst, deras relation är kanske bara en parantes i ditt liv. Men det kan faktiskt påverka dig, eller till och med er vänskap. Snacka om det.

5. Låta din kompis ta egna beslut
Väljer din kompis att berätta så gör den det, om inte så är det så. Även om din åsikt är att det är det enda rätta. Det är inte din uppgift att bestämma vad din kompis ska göra. Och om du inte tycker om det beslut som tas så kanske ni inte ska vara vänner längre.

Mer: 

Tjejer berättar: Så avslöjade jag min partners otrohet

4 sätt du kan vara otrogen på – utan att röra någon annan

Gilla Modette på Facebook!