Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Ni kommer kanske inte alls att leva lyckliga i alla era dagar

Dela på Pinterest
KRÖNIKA: Evelina Carlson menar att du måste hitta din egen lycka först – innan du kan hitta den hos någon annan.

Någon gång, kommer du kanske att lämna ditt livs kärlek, och inte i brist på kärlek utan snarare för att kärleken inte alltid övervinner eller är störst av allt.

Andra gånger kommer det kanske inte att vara tillräckligt för dig att dansa i ösregn till tonerna av era synkroniserade hjärtslag – för att tomrummet inom dig, ändå kommer att eka tomt.

Och han kommer inte att kunna fylla det. Ingen annan kommer att kunna göra det. Ingen annan än du själv.

För ibland kommer det inte att spela någon roll – oavsett hur hårt och envist säkert du än kämpar för något och hur mycket och gärna du än vill ha det, kommer vissa sagor inte att ha ett lyckligt slut.

Och vet ni vad? Det är också, okej.

För en vacker dag kommer du att förstå, att du kan kasta dig in i någon annans armar och förhasta dig in i en ny relation, men att det egentligen inte är lösningen på någonting och att det inte lagar några trasiga hjärtan, heller.

För du kommer att kunna ersätta varenda en med någon ny, men varenda en kommer alltid att behöva ha en efterträdare för ingen relation kommer att bli varaktig.

Och du kommer aldrig att veta om du väljer någon av kärlek eller ensamhet, förrän du finner lyckan på egen hand, först.


Om skribenten:

Evelina Carlson är en aspirerande författare som skriver ung, kvinnlig bekännelselitteratur och driver en blogg med flera av sina alster vilken ni hittar här.

 Vill du också få din text publicerad hos oss? Skicka in den till redaktionen@modette.se. 

Gilla Modette på Facebook!